Hot hot hot!

Idag ar det riktigt varmt, har inte kollat men de maste vara runt 30 grader i skuggan iaf :) de ar skont men eftersom man ar i en stad blir de sa hett. men duscharna har bara kallvatten sa dar kan man svalka sig haha :P de ar inte sa trevlig upplevelse, de ar latt for adam som inte har natt har men for mig ar de inte lika kul!

Idag har vi varit och gjort massa arenden med elisabeth. vi ska aka till barnhemmet pa torsdag och da har vi lagt lite pengar jag, adam, alexander och sofia sa vi ska gora som en liten fest for dom med tacos och godispasar och sa :) sa vi har handlat infor det idag och sen har vi ocksa varit och bokat en resa, pa tisdag (om en vecka) ska vi fara till norra honduras till en liten stad som heter tela och bo pa ett fint hotell vid havet och da stannar vi dar till lordag :) de blir nog jattebra de:) nu ska vi ut i solen och spela lite uno :) men hoppas ni har de bra sa hors vi! :)

Kommentarer
Postat av: malin h

Så gulligt av er att ordna en liten fest :) skriv o berätta hur det var sen!

2012-03-13 @ 21:32:09
Postat av: Sass

åh vad mysigt! vad glada dom kommer bli! Låter som att ni har det riktigt skönt! (- den kalla dusche;)) Puuuuuusssss!!!

2012-03-14 @ 09:23:38
Postat av: Emma

det låter helt underbart :D vad duktiga ni är de kommer bli kanon bra! bra jobbat :):)



BILDEEER :D :D

pusss!!

2012-03-14 @ 15:11:05
Postat av: Linn

Jaa vi hoppas de blir bra :) de ar pa lordag sa vi far se :) ja kallduschen den ar inte sa najs alltsa :P speciellt om man maste duscha pa morgonen for da ar man ju alltid lite frusen :P bilder kommer sa fort de bara gar!! :) Puss!

2012-03-15 @ 22:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0