North carolina:)

Nu har vi tagit oss ännu en bit norrut, till Charlotte:) sista dagen i Orlando var riktigt bra, Kennedy space center var väldigt intressant. Vi fick se på raketer och känna hur de känns att lyfta i en rymdraket;) sen på kvällen åt vi världens godaste middag på cheesecake factory och efterrätten var fantastisk:)
På torsdagen anlände vi till Savannah, så vackert ställe! Vi bodde i det historiska distriktet och det var så gamla fina hus och parker att gå omkring i, så i torsdags gick vi bara omkring och tittade på allt:)
I fredags så var vi och tittade i en jättevacker kyrka och sen tog vi en åktur till en kyrkogård en bit bort som också var jättefin och lite läskig;) massa läskiga träd som det hänger massa mossa i:p sen blev det bio på kvällen, american reunion, sjukt rolig!:)
Igår åkte vi vidare mot Charlotte och vi hann inte göra så mycket, vi körde omkring lite och åt middag och så:) men idag ska vi fara på zoo:) det blir nog kul:) bilder kommer sen, de gick så segt nu:) hoppas ni har de bra hemma! Puss

Kommentarer
Postat av: Den busige

Hej om du kan gissa vem detta är måste du vara väldigt smart!



Men jag gillar alla dina bilder och inlägg blir fett avis men jag är ju själv på ett soligt ställe och just köpt hus med pool o skit så jag lever inte så dåligt själv :)



Jag hoppas ni har det bra i USA och hälsa Adam!

(Mer bilder senare ^^)



Hare bra nu,



Den Busige

2012-04-09 @ 11:14:29
Postat av: Linn

Haha pappa har skvallrat så de var inte så svårt;) men du då har du de ganska bra du med:) går de bra på nya jobbet?:)

2012-04-11 @ 04:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0