Renacer

Igar borjade vi dagen med att aka till ett daghem som ligger i en valdigt fattig del av tegucigalpa, det har ocksa elisabeth varit med och startat upp. Ensamstaende mammor kan alltsa lamna sina barn dar medans dom jobbar, de ar som ett dagis och forskola. Det var ett intressant besok och vi blev bjudna pa lunch dar ocksa. Det kommer bilder pa de sen :) Sen roade vi oss med att gora iordning godispasarna till barnen pa lordag, 48 pasar ;)
Pa kvallen akte vi till ett kopcenter och at middag och kollade runt litegrann men annars tog vi det ganska lugnt :)  Man blir sa trott av varmen och att inte forsta spraket, man skulle kunna somna kl 8 varje kvall ;)

Idag bar de ivag till barnhemmet renacer, det tog ca en timme att kora hit och de var intressant att se omgivningen pa vagen. An sa lange har vi ju mest bara sett staden. Det ar hemskt hur fattigt de ar och hur dom tvingas leva. dom har de inte latt.

Nu maste vi sluta! Men vi hors :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja fy så hemskt det måste vara:/! men så glada dom kommer bli av den fina.festen!!! lääängtar att få se bilder:)) pusssss

2012-03-16 @ 08:56:42
Postat av: Emma

shiit de måste vara jätte varmt för er båda! jag längtar också tills man få se bilder riktigt spännande :D

2012-03-16 @ 11:26:54
Postat av: Lena carlsson

Oj,så kul att åka till Renacer o tr alla härliga barn som är så glada. Kramar dom fr oss:) kram

2012-03-16 @ 15:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0