En låång dag

Den här dagen tar som aldrig slut, här är kl 21.15 och hemma är den 04.15, det känns vill jag lova! Flyget till frankfurt gick bara bra och det gick väl rätt bra till houston också men 11 timmars flyg de är ingen lek alltså :P man var lite less efter halva tiden typ. Sen var de nån på planet som blev sjuk så vi landade jättesnabbt och de var väl inte de roligaste jag har varit med om, man kände verkligen att vi sjönk jättefort.
Sen när vi skulle hämta väskorna fick vi en trevlig överraskning, vi fick inte hämta ut dom! Dom är redan incheckade inför flyget imorgon till tegucigalpa även fast dom sa att vi skulle få hämta väskorna i houston. Så nu är vi på hotellet utan tandborste, rena kläder, toalettgrejer osv. Men vi trodde först att dom inte hade kommit med alls så vi får väl vara glada över att dom inte är kvar i frankfurt iaf ;)
Nu måste vi sova, de blir en tidig morgon imorgon också! Godnatt!
Kommentarer
Postat av: Fredrik

Härligt att ni numer är i rätt världsdel :D Googlade honduras och fick fram slående fina bilder. Hur är det nu, kommer ni vara vid kust eller inland? Ladda upp bilder när ni är framme! :)

2012-03-10 @ 11:06:37
Postat av: Linn

Ja men visst!:) Nja, vi kommer ju vara i huvudstaden som är i inlandet så de bilderna du har sett är nog inte därifrån hehe´;) Det ska jag göra!

2012-03-10 @ 11:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0