Orlando :)

Hej på er! Förlåt att de blir lite glest mellan blogginläggen men de känns som att man har alltid nånting att göra plus att de tar sån tid att ladda upp bilder så man gruvar sig lite ;) men nu kommer de en uppdatering iaf :)

Färden till everglades gick riktigt bra (jag sov mig genom en hel del hehe) och de var defintivt värt en avstickare! Riktigt coolt var det, först tittade vi på en ormshow sen fick vi åka airboat genom träskmarkerna, jättekul!:) Sen var de alligatorshow då vi fick se en kille "wrestla" med en alligator, spännande ;) Vi tyckte att de var väl värt pengarna :)










Frukost första dagen i Orlando :) Mums ;)


I söndags, alltså första dagen i Orlando blev en shoppingdag. Vi var först på ett vanligt köpcenter och sen på ett jättestort outlet och de var riktigt bra. Man har lite ont i fötterna efteråt bara ;)
Igår blev det Seaworld och det var riktigt bra! Sjukt mycket att se och göra, vi var där i över 6 timmar och ändå gjorde vi typ hälften av allt. Det finns  berg-och-dal-banor, shower av olika slag, titta på djur osv. Vi var väldigt nöjda i slutet  på dan :)















Haajjj ;)


Idag var planen att fara på epcot, en av disneyparkerna men det blev inget av det :P vi hade en lite dålig dag, allt blev bara fel och vi körde massa fel och förlora massa tid. Så vi var inte så taggade nån av oss och då kändes det inte så värt att spendera 100 dollar var på nått vi inte kände för. Men vi är nöjda iaf, vi gick omkring på ett annat outlet och bara tog de lugnt och så :) Men imorgon blir det Kennedy space center och det är vi riktigt peppade på! Tror de kommer bli jättekul :)

Nu ska vi bjuda på en bild från vårat hotellrum, det här är typ standard, vi tycker synd om städerskorna ;)



Det ser värre ut i verkligheten:P De är inte lätt att leva i en resväska :P

Det här skrevs över himlen idag :) Fiiint :)



We love you därhemma :)


Kommentarer
Postat av: lena carlsson

Vilka äventyr ni är med om, vilka fantastiska bilder o här sitter jag i lilla Ursviken, världen är stor:)Kram på Er Nu ska vi fira Påsk i helgen, Alec o Jenny kommer hem.

2012-04-04 @ 09:19:29
Postat av: Linn

Hehe ja verkligen :) jaa men ursviken är inte helt fel heller ;) men så härligt! hälsa så mycket från oss :) Kram :)

2012-04-05 @ 04:09:11
Postat av: sandroow

:)) så sjukt overkligt det känns att bara läsa..kan inte ens tänka mig hur sjukt det känns att uppleva då:)) hoppas bi har det bäst!!! I love you toooooooo:) saknar dig såå mycket linn! Puss

2012-04-05 @ 18:10:24
Postat av: linn

Jaa jag säger de hela tiden till Adam att de känns så sjukt overkligt allt:p nu är vi i savannah, jättefin stad:) du vet dit jake rymde med sitt barn i One tree hill;) jag saknar dig med skiiiitmycke! Love you:) pussss

2012-04-06 @ 01:49:52
Postat av: Joel Lindberg

Jag vill se Liger bilder!!!!!!!!!!!!!

2012-04-09 @ 21:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0