bildeeer!

Nu ni, har vi tagit oss i kragen!
Washington var riktigt bra, första dagen kika vi på the capitol building, skitcoolt! Vi var även på smithsonian air and space museum och det var riktigt intressant och ett plus är att det är gratis :) Det är alla museum som hör till det där smithsonian, det finns också typ natural history och american history osv. Men vi körde på det som hade fått bäst betyg på tripadvisor ;) Sen promenerade vi omkring och kollade bara, det är stora maffiga gamla hus överallt med pelare och så!
Andra dagen blev det också massa promenerande (har ont i alla delar av fötterna), j edgar hoover building (fbi huset) och vita huset såklart, de var också lite coolt :) sen gick vi bara omkring ett tag och efter det bestämde vi oss för madame toussads och de var riktigt kul! Helt sjukt hur bra endel dockor är gjorda :)
I fredags var det dags att åka vidare men vi fick lämna bilen på hotellet ett tag först så vi hann gå till washington monument, lincoln memorial och world war II memorial. Alla dom ligger som i en stor park mitt i staden, det finns massa andra memorials också för bland annat korea och vietnam kriget men dom tre första var dom som vi stannade vid och så :) Det  var riktigt fint väder den dagen också så det var jättemysigt :) Första dagen var det däremot svinkallt, var inte mer än 10 grader, det låter kanske varmt men vi som har gått i shorts i flera veckor höll på frysa ihjäl och vi hade inte riktigt kläder för det :P
Sen drog vi vidare mot philadelphia, och vi har nu haft 2  riktigt bra dagar här :) shopping igår och idag har vi gått omkring i själva staden och tittat på bland annat liberty bell och rockytrapporna ;)

Imorgon har vi inte riktigt besämt vad vi ska göra, vi ska ju åka till atlantic city men det är ganska nära dit härifrån så vi får se vad vi hittar på imorgon innan vi far :) Nu är det inte mycke kvar av denna fantastiska resa, nästa stopp efter atlantic är ju new york och sen är det hemfärd! helt sjukt vad fort de har gått!

Näe nu ska ni få se lite bilder, puss!


En liger som vi såg på tigerland i charlotte! den  var stoor! :)


Det här är då en del av raketen som neil armstrong och två till åkte i när dom landade på månen första gången! Ganska häftigt :) Det var två till delar som gjorde raketen men det här var den dom satt i.Coolt hus!Captiol building

fbi-huset :)

The white house :)Såja! mer kommer sen, för nu är de snart slut batter :P Vi hörs i atlantic city! :)


Kommentarer
Postat av: Jålle

Helvetet vilken cool katt!!!!!!!!

2012-04-16 @ 14:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0