Tillbaka i tegucigalpa

Imorse akte vi tillbaka till staden, men vi har haft ett par riktigt bra dagar pa renacer :)
Nar vi kom dit pa torsdagen borjade vi med lunch och kollade sen runt litegrann. Sen akte vi en liten bit bort bara dar det finns ett rehabiliteringscenter for alkholister och narkomaner. De ar dar i sex manader och far genomga olika steg osv och forhoppningsvis kommer dom ut pa andra sidan fria fran beroendet. Elisabeth var med och hjalpte till nar dom startade det. Det ar en riktigt vacker plats och bilder kommer pa det sen :)

Pa fredagen var vi och halsade pa claudia och hennes familj, man kan saga att Elisabeth ar som en mamma for henne och som en mormor for hennes barn. De var riktigt mysigt och vi blev bjudna pa jattegod hemmagjord pizza och lekte med hennes barn och sa :)

I lordags gjorde vi en utflykt upp i bergen till en fors eller ett litet vattenfall kan man kalla det. Vi akte bilen bit och sen var det en halvtimmes promenad ungefar och det var sa vackert. Sa adam badade och jag badkrukan nr ett gjorde inte det men vi hade det jatteskont, lag och solade och sa :) Som vanligt blir jag lite forfoljd av alla kryp som finns men de ar det vart :) Vi maste ocksa beratta att pa vagen upp i bilen sa motte vi en gammal kvinna ca 70-75 ars aldern som var pa vag upp for vagen, hon bar pa en korg och skulle upp och kopa tomater som hon sen da skulle salja mest troligt i stan. Vi gav henne skjuts pa flaket eftersom vi lix skulle samma vag. Men man fattar inte hur hon orkar, sa gammal och vandra upp i den dar hemska hemska varmen. Man forstar inte varsifran hon far sina krafter, helt otroligt!

Sen pa kvallen var det da dags for den har festen for barnen for att fira Lenas fodelsedag :) och det blev riktigt lyckat, dom fick tacos och sen en godispase var och det var mycket populart:) Vi hade tillsammans lagt 1600 kr men vi anvande bara 800 kr till allt det har sa resten ska ga till skolmaterial och det blev ju jattebra!

Igar var vi pa gudstjanst och sen var vi med barnen resten av eftermiddagen sa det var ocksa en mysig dag och nu imorse akte vi alltsa tillbaka till stan. Tidigt imorgon pa morgonen aker vi 6 timmar med buss till Tela och spenderar nagra dagar dar :) Men vi hors nar vi ar dar for det finns internet dar med :) Hoppas ni mar bra dar hemma! Kramar


Kommentarer
Postat av: lena carlsson

Så mysigt ni verka ha det.Visst var det en fin plats Linn dit ni gick ner o badade? Kul att hälsa på Claudia o hennes fam.Är så glad att vi kunde få ge barnen en överraskning o att det var ni som var där:) Här hemma har vi 1+ grad varmt! men jag tror det kan bli varmare idag, typ 3+. Så har vi det!Ha det nu super bra i Tela,njuuut! Katterna o jag skickar med en bamsekram till Er alla

2012-03-20 @ 09:23:46
Postat av: Linn

jaa de var så vackert!! :) jo de var jättemysigt och hon uppskattade det verkligen, men de kanske adam har berättat :) det ska vi göra! tack detsamma, kraam :)

2012-03-21 @ 23:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0