Andra dagen i tegucigalpa

Igar (alltsa lordag) lamnade vi houston och flog mot tegucigalpa! Resan gick bara bra forutom landningen, jag lovar den varsta flyglandningen jag nagonsin varit med om. Har aldrig varit sa radd! Planet var liksom tvunget att svanga in pa flygplatsen just ovanfor hustaken och bara massa berg runtomkring och en jattekort landningsbana sa de var en skumpig vinglig landning! Huvva! Men vi overlevde iaf :)


Sa igar tog vi det mest bara lugnt, spelade uno med Elisabeth (adams moster) och gick en svang i omradet :) vi gick aven till typ en supermarket som ligger valdigt nara och det var da med livet som insats! Dom har inga overgangsstallen sa man far springa sa fort man kan over en vag som kan liknas med typ e4:an :P
dom kor skitfort sa man far bara vanta pa en lucka och sen springa :P
det finns ju inga turister har sa vi blev lite uttittade i affaren och en unge kom fram och kallade oss "gringos" och sprang sen ivag. Kortfattat betyder de typ amerikanare och de ar ju ett skallsord har :P
Men de ar spannade att se skillnader i vara kulturer osv. Som natt och dag.

Idag foljde vi med Elisabeth pa gudstjanst och de var trevligt, samma dar intressant att se skillnande pa har och sverige. Vi traffade ocksa tva andra svenskar som var har pa besok fran elisabeths forsamling i sverige.
Sen blev vi bjudna pa paella av en familj som bor hos elisabeth just nu, det hade vi aldrig smakat pa men de var riktigt riktigt gott!
Pa eftermiddagen for vi till ett kopcentrum har i tegucigalpa och det var saaa stort och det sjuka ar att pa vagen dit ser det sa smutsigt och fattigt ut och husen ar jatteslitna. Men da man kommer till det har kopcentret ar det som en helt annan varld, det ar sa lyxigt och flashigt. Man kanner att dom inte riktigt lagger pengarna pa ratt saker i den har staden.
Men iaf sa gick vi omkring dar ett tag men de ar lite svart nar man inte kan spraket overhuvudtaget. Nar elisabeth ar med oversatter ju hon men nu var vi sjalva sa de var lite knepigt men vi tog oss hem iaf med hjalp av nagra spanska fraser pa papper ;)

Tyvarr sa blir det inga bilder nu, hon har bara modem har sa det gar typ inte att ladda upp. Men vi far lagga upp en hog nar vi kommer till miami :) Hoppas ni har det bra!
Kram/Adam o Linn :)

Kommentarer
Postat av: Karolina

Blir spännande följa er resa!!

kram Karolina

2012-03-12 @ 08:48:07
Postat av: sandra

Kan tänka mig att allt är helt annars! så spännande att få uppleva:) hoppas ni jar det bäst pusssss!

2012-03-12 @ 18:11:34
Postat av: Christoffer Åh

Haha. Humor med lite vitrasism ;).



Och hoppas ni överlever!! Två stycken farliga upplevelser redan. Inte illa...

2012-03-13 @ 08:50:25
Postat av: Britta

Nu har även jag hittat hit :), ska bli kul att följa eran resa! Ta mycket kort och njuuut så in i bomben! Kraaam

2012-03-13 @ 12:31:15
Postat av: Linn

jaa de ar riktigt spannande till och fran ;) igar akte vi en taxi som inte hade nara balten och da tankte jag att nu ar de fardigt :P dom kor som galningar men de gick bra som tur var;) hoppas ni har de bra hemma ocksa :)puss!

2012-03-13 @ 20:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0